Support Center » Downloads » Freeware (fotogerelateerd)
Download Categories
The Downloads Library is organized into different categories. Please select a category that you are interested in. Additionally, you can also search the entire Downloads Library by entering keywords in the navigation bar beside this text.

Downloads
 EXIF viewer Download
 Description: Firefox add on
 Modified: 06 Jul 2008 20:46   Total Downloads: 2131
 Faststone Download
 Description: NL Eenvoudige bewerkingen. Beschikbaar voor Windows.
 Modified: 06 Jul 2008 20:50   Total Downloads: 930
 GIMP Download
 Description: GIMP (GNU Image Manipulation Program) is een grafisch programma voor het bewerken van foto's en andere digitale beeldbewerking op de computer. Opvallende kenmerken van GIMP zijn onder andere de uitgebreide functionaliteit, de ondersteunde afbeeldingsformaten, de ingebouwde scripting engine en de licentie waaronder het is uitgebracht. Naast ondersteuning voor filters en onder andere plugins, maskers en laageffecten maakt de scripting-engine dat de gebruikers met een klein beetje programmeer
 Modified: 06 Jul 2008 20:49   Total Downloads: 866
 Irfanview Download
 Description: NL Eenvoudige bewerkingen. Slideshow Beschikbaar voor Windows
 Modified: 06 Jul 2008 20:46   Total Downloads: 968
 Jing Project Download
 Description: De makers van SnagIt (techsmith) hebben een nieuw handig programmaatje beschikbaar gesteld (freeware) waarmee je schermafdrukken (screenshots) kan maken, maar ook filmpjes van je handelingen: JING Project Bij je registratie krijg je eveneens een gratis screencast.com account mee, om daar je gemaakte content te uploaden. Deze kan je vervolgens delen met anderen (al dan niet met wachtwoord beveiligd) Bekijk zeker het demo filmpje, software is beschikbaar voor zowel Mac als Windows.
 Modified: 21 Jul 2008 22:09   Total Downloads: 1492
 TestDisk & PhotoRec Download
 Description: Data & Foto recovery software Een mooie interface heeft TestDisk niet, maar dat is niet erg. Het programma is goed in wat echt telt: het redden van foto's en andere bestanden van geheugenkaartjes en harde schijven. De download bevat twee programma's: TestDisk en PhotoRec. Zoals de naam van de laatste suggereert is dit het uitgelezen programma om per ongeluk gewiste foto's te redden. TestDisk is uitgebreider en biedt opties om partities te redden en schijven opnieuw bootable te maken. In
 Modified: 24 Jul 2008 07:58   Total Downloads: 4096
 The Photographer's Screwdriver Download
 Description: DOF en Angel of View calculator voor GSm's en Smartphones (Java applet)
 Modified: 24 Nov 2008 15:42   Total Downloads: 1820