Support Center » Downloads » Betalende Software (fotogerelateerd)
Download Categories
The Downloads Library is organized into different categories. Please select a category that you are interested in. Additionally, you can also search the entire Downloads Library by entering keywords in the navigation bar beside this text.

Downloads
 FotoMagico Download
 Description: FotoMagico is een gerenommeerde foto presentatie software die gebruikt wordt door professionele fotografen. Verander je beelden in een verhaal met enkele eenvoudige muiskliks en presenteer het in hoge resolutie. Del je fotoverhaal op je website of brand het op DVD PhotoMagico is de ideale software in combinatie met iPhoto of Aperture (pro-versie). Net zoals je MAC, met eenvoud te bedienen en het laat een blijvende indruk bij je publiek. Beschikbaar voor Mac
 Modified: 06 Jul 2008 20:47   Total Downloads: 1280
 Photo to Movie Download
 Description: Met deze software maak je op eenvoudige wijze een verbluffende diavoorstelling met de zg. "Ken Burns effecten" Je kan je project afspelen op je televisie, computer of website. Beschikbaar voor Mac & Windows.
 Modified: 06 Jul 2008 20:49   Total Downloads: 3552
 ProShow Download
 Description: Met ProShow is het eenvoudig en leuk om memorabele diavoorstellingen te maken. Je staat versteld van de eenvoud en snelheid waarmee je je foto's omtovert in een verbluffende diapresentatie. Je hebt meer dan 280 overgangseffecten beschikbaar. Beschikbaar voor Windows.
 Modified: 06 Jul 2008 20:48   Total Downloads: 945