Support Center » Downloads » FotoMagico
 FotoMagico
Description FotoMagico is een gerenommeerde foto presentatie software die gebruikt wordt door professionele fotografen.

Verander je beelden in een verhaal met enkele eenvoudige muiskliks en presenteer het in hoge resolutie. Del je fotoverhaal op je website of brand het op DVD

PhotoMagico is de ideale software in combinatie met iPhoto of Aperture (pro-versie).

Net zoals je MAC, met eenvoud te bedienen en het laat een blijvende indruk bij je publiek.

Beschikbaar voor Mac

Filename: Link
Total Downloads: 1264