22 Aug 2019
Support Center » Downloads » Jing Project
 Jing Project
Description De makers van SnagIt (techsmith) hebben een nieuw handig programmaatje beschikbaar gesteld (freeware) waarmee je schermafdrukken (screenshots) kan maken, maar ook filmpjes van je handelingen: JING Project

Bij je registratie krijg je eveneens een gratis screencast.com account mee, om daar je gemaakte content te uploaden. Deze kan je vervolgens delen met anderen (al dan niet met wachtwoord beveiligd)

Bekijk zeker het demo filmpje, software is beschikbaar voor zowel Mac als Windows.

Filename: Link
Total Downloads: 1423