22 Aug 2019
Support Center » Downloads » TestDisk & PhotoRec
 TestDisk & PhotoRec
Description Data & Foto recovery software

Een mooie interface heeft TestDisk niet, maar dat is niet erg. Het programma is goed in wat echt telt: het redden van foto's en andere bestanden van geheugenkaartjes en harde schijven.

De download bevat twee programma's: TestDisk en PhotoRec. Zoals de naam van de laatste suggereert is dit het uitgelezen programma om per ongeluk gewiste foto's te redden. TestDisk is uitgebreider en biedt opties om partities te redden en schijven opnieuw bootable te maken.

Interessant is dat TestDisk om kan gaan met de meeste bestandssystemen. Het kan dus niet alleen FAT- en NTFS-schijven uit de brand helpen, maar ook Linux ext2 en ext3, ReiserFS, HFS en HFS+ en zelfs BeFS. Het lijstje is overigens niet compleet; voor een volledige opsomming verwijzen we u graag naar de website.

Beschikbaar voor:
Windows 95/98/NT/ME/2000/XP/Vista, Mac OS X, Linux, BSD of SunOS

Filename: Link
Total Downloads: 3677