URL: http://helpdesk.belgiumdigital.com/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=31
Article ID: 31
Created On: 15 Dec 2008 20:57

Answer Een van de vele handige opties van deze site is het “Abonnement”.
Je kan je abonneren op de discussie van iemand anders, of op een discussie die je zelf aangemaakt hebt. Zo gauw er een reactie in het betreffende draadje is, krijg je in je (gewone) mailbox een bericht van Belgiumdigital. (Als 't geluid van je PC aan staat, hóór je de binnenkomende e-mail.)

Hoe doe je dat?
Boven elke foto (of andere discussie) staat aan de rechterkant de knop “Discussietools”. Als je daarop klikt krijg je, in het menu dat zich openvouwt, drie mogelijkheden. Klik op “Abonneren op discussie”. In het volgende venster kan je kiezen in het venstertje “Notificatietype” op welke van de vier manieren je verwittigd wil worden. Als je gekozen hebt, bevestig je door op “Abonnement toevoegen” te klikken.

Als je zelf een draadje aanmaakt (of een reactie schrijft), kan je onderaan op het kladblad onmiddellijk het abonnement op die discussie activeren.

Later kan je kijken naar de draadjes waarop je geabonneerd bent, via de knop "Directe links". Onder "Discussies met abonnement" kan je later eventueel ook abonnementen wissen.