Support Center » Knowledgebase » Algemeen
Knowledgebase Categories
The knowledgebase is organized into different categories; please select a category that you are interested in. You can also search the entire knowledgebase by entering keywords in the navigation bar beside this text.

Articles
 Ik heb een probleem of een vraag, waar kan ik terecht?
 Belgiumdigital heeft besloten om de ondersteuning naar de leden, de forumgebruikers en sympathisanten te centraliseren in één (helpdesk) programma. Op die manier willen wij ervoor zorgen dat er geen aanvragen verloren gaan, dat de meest aangewezen
 Auteursrechten
 http://www.copypix.be/ Hier vind je antwoorden op alle vragen ivm auteursrechten.
 Wanneer word je junior - member - senior member?
 0-10 posts : niets, geen melding +10 posts : Junior 250 posts : Member 1500 posts : Senior Member posts in chitchat en testforum worden niet meegeteld.
 Quoten (de tekst van iemand anders in mijn eigen reactie opnemen)
 Handiger dan het kopieren en plakken van tekst, is het gebruik van de Quote-knop(pen). Op elk venster van iemand die commentaar gegeven heeft in een discussie, staat er aan de onderzijde (rechts) een knop waarop "Quote" geschreven staat. Als je nu h
 Foto niet zichtbaar?
 Klik op het knopje aanpassen en controleer of de afbeeldingslocatie, eindigend op .jpg, tussen [IMG] en [/IMG] staat. Een vaak voorkomende fout is dat de verkeerde tags gebruikt worden, nl. [URL] en [/URL]. Je bekomt de juiste tags als je de afbeelding
 Abonneren (een discussie op de voet volgen)
 Een van de vele handige opties van deze site is het “Abonnement”. Je kan je abonneren op de discussie van iemand anders, of op een discussie die je zelf aangemaakt hebt. Zo gauw er een reactie in het betreffende draadje is, krijg je in je (gewone) ma