Support Center » Knowledgebase » Forum
Knowledgebase Categories
The knowledgebase is organized into different categories; please select a category that you are interested in. You can also search the entire knowledgebase by entering keywords in the navigation bar beside this text.

Articles
 Steeds opnieuw uitgelogd
 Telkens ik het forum bezoek log ik in, maar van zodra ik naar een andere pagina ga ben ik weer uitgelogd. Vermoedelijk bezoek je het forum via de URL eindigend op .be De enige correcte URL om ons forum te bezoeken is: http://forum.belgiumdigital.com
 Kan ik het forum ook volgen via RSS feeds?
 U kan het Belgiumdigital forum inderdaad ook volgen via RSS Feeds (enkel van toepassing voor de publieke gedeeltes van het forum). Er zijn 2 soorten RSS Feeds beschikbaar: RSS 0.91 http://forum.belgiumdigital.com/external.php?type=rss RSS 2.0 http://
 Hoe kan ik foto's online plaatsen op Belgiumdigital?
 Beschrijving van de werkwijze om een foto van je PC naar 't web en van 't web naar Belgiumdigital te plaatsen. http://home.scarlet.be/webboy/PC-web-BD.pdf
 Hoe kan ik nog iets veranderen in mijn topic
 Als starter van een topic kun je altijd iets veranderen aan je eigen inzending. Onderaan rechts in het eerste bericht (#1, waar jouw foto staat), vindt je naast de QUOTE-knop ook een knop "Aanpassen". Als je op deze knop klikt verschijnt het oorspronkeli
 Ik ben het niet eens met een beslissing van een moderator!
 De moderators van het forum hebben ten allen tijde het recht om berichten te verwijderen, te bewerken en te verplaatsen en om onderwerpen en forums te sluiten op het moment dat zij vinden dat de berichten niet conform de regels of de doelstellingen van de
 Help ik vind mijn bericht niet terug!
 Het forum van Belgiumdigital wordt actief gemodereerd. Dit betekent dat het forum onder controle staat van een team moderators. Zij zorgen ervoor dat het forum netjes en ordelijk blijft en bewaren de goede vrede op het forum. Het is mogelijk dat jouw
 Uitroepteken
 Het forum groeit zo snel dat de moderatoren niet meer in de mogelijkheid zijn om alle topics te lezen en op te volgen. Er zullen dus regelmatig dingen aan hun aandacht voorbijgaan. Jullie kunnen helpen via het uitroepteken in de rechter bovenhoek bij elk
 Foto's linken van Picasa naar Belgiumdgital
 Hoe je foto's kan linken van Picasa naar Belgiumdigital kun je lezen in volgende topic: http://forum.belgiumdigital.com/f20/fotos-plaatsen-vanuit-picasaweb-214427.html
 Hoe de titel van je topic aanpassen
  Om de titel van een topic te wijzigen ga je als volgt te werk: Je klikt op 'Aanpassen' in je openingspost en dan op de knop 'Meer opties'. Boven de tekst van de post zie je nu het balkje 'Onderwerp', dit is de titel.
 Inloggegevens vergeten
 Wanneer je je gebruikersnaam en/of wachtwoord bent vergeten, is het mogelijk dit opnieuw naar je toe te laten mailen en je wachtwoord opnieuw in te stellen. Vul je geregistreerde e-mailadres in onderstaande URL in, en ontvang instructies via de mail hoe j