Support Center » Knowledgebase » Kan ik het forum ook volgen via RSS feeds?
 Kan ik het forum ook volgen via RSS feeds?
Solution U kan het Belgiumdigital forum inderdaad ook volgen via RSS Feeds (enkel van toepassing voor de publieke gedeeltes van het forum).

Er zijn 2 soorten RSS Feeds beschikbaar:
RSS 0.91 http://forum.belgiumdigital.com/external.php?type=rss
RSS 2.0 http://forum.belgiumdigital.com/external.php?type=rss2

De 2.0 feed zal meestal de voorkeur genieten, gezien hier, in tegenstelling tot bij de 0,91 feed, tevens de titel, poster, datum en content van de eerste post beschikbaar is.

Hoe te configureren?

Wens je enkel de feed van één specifiek forum, dan kan dit door het het forum-id toevoegen aan de link.
Bijvoorbeeld enkel de feed van de koopjeshoek:
http://forum.belgiumdigital.com/external.php?type=rss2&forumids=11

Camera's & Accessoires:
http://forum.belgiumdigital.com/external.php?type=rss2&forumids=9

Voor alle fora wordt dit dan bijvoorbeeld:
http://forum.belgiumdigital.com/external.php?type=rss2

Mensen welke meer algemene info wensen rond RSS kunnen op onderstaande website alle info terugvinden:
http://nl.wikipedia.org/wiki/RSS

Article Details
Article ID: 11
Created On: 02 Jul 2008 08:44