Support Center » Knowledgebase » Hoe komt het dat Belgiumdigital zo goed gevonden wordt in Google (en andere zoekmachines)?
 Hoe komt het dat Belgiumdigital zo goed gevonden wordt in Google (en andere zoekmachines)?
Solution Belgiumdigital besteedt veel aandacht aan zijn internetpagina's om zodoende optimaal te worden gevonden door de zoekmachines.
Dit resulteert in een zeer goede zichtbaarheid in o.a. Google ( http://www.google.com )

Iedere dag worden er automatisch een kleine honderd bestanden klaargemaakt. Deze bestanden bevatten verwijzingen naar alle pagina's van de website. Het zijn deze speciale bestanden die door de zoekmachines worden opgepikt en waarvan de teksten in de zoekdatabase worden geindexeerd. Op die manier wordt de tijd tussen het verschijnen van een tekst op Belgiumdigital en de publicatie in de grootste zoekmachines zeer kort. Daarom raden wij u ook aan om uw teksten 'doordacht' te schrijven. Informatie uit zoekmachines verdwijnt immers niet zomaar.

Heeft u meer interesse in de technologie achter dit proces, dan kan u terecht op onderstaande links in ons forum:
http://forum.belgiumdigital.com/f19/belgiumdigital-forum-gaat-search-engine-optimization-221701.html
http://nl.wikipedia.org/wiki/Zoekmachine-optimalisatie

Article Details
Article ID: 21
Created On: 21 Jul 2008 15:08