Support Center » Knowledgebase » Hoe kan ik nog iets veranderen in mijn topic
 Hoe kan ik nog iets veranderen in mijn topic
Solution Als starter van een topic kun je altijd iets veranderen aan je eigen inzending. Onderaan rechts in het eerste bericht (#1, waar jouw foto staat), vindt je naast de QUOTE-knop ook een knop "Aanpassen".
Als je op deze knop klikt verschijnt het oorspronkelijke kladblad op je scherm in de beknopte modus. Klik je dan op "Meer opties" dan krijg je weer alle toeters en bellen zoals bij het aanmaken. Op dit blad kan je alle fouten verbeteren of aanpassingen doen.
In de uitgebreide modus is het ook mogelijk om de topictitel aan te passen.
Gebruik vooral de knop "Bekijk wijzigingen", om te zien hoe jouw aangepaste discussie er op het forum zal uit zien.

Opgelet: Die "aanpassen" knop verdwijnt na zeven dagen. Als je daarna nog wil aanpassen, moet je de hulp van een moderator inroepen

Article Details
Article ID: 23
Created On: 26 Jul 2008 11:28