Support Center » Knowledgebase » Ik ben het niet eens met een beslissing van een moderator!
 Ik ben het niet eens met een beslissing van een moderator!
Solution De moderators van het forum hebben ten allen tijde het recht om berichten te verwijderen, te bewerken en te verplaatsen en om onderwerpen en forums te sluiten op het moment dat zij vinden dat de berichten niet conform de regels of de doelstellingen van de site zijn en dit zonder uitleg.

Wanneer je post is gemodereerd of gewist, en je vindt dat dit onterecht gebeurde, ga hierover dan niet in discussie op het publieke forum maar stuur dan een mail/pm naar de moderator in kwestie.

Ben je het nog steeds niet eens, of je weet niet wie je post heeft gemodereerd kan je via de helpdesk een bericht sturen aan de forumleiding (log in in het helpdesksysteem en maak een ticket aan en kies voor Moderator Ondersteuning (forum)).

De forumleiding zal dan het voorval onderzoeken en bespreken met de moderator in kwestie en je zo spoedig mogelijk terug contacteren.

Article Details
Article ID: 24
Created On: 26 Jul 2008 11:35