Support Center » Knowledgebase » Worden er wel eens uitzonderingen gemaakt op de regels?
 Worden er wel eens uitzonderingen gemaakt op de regels?
Solution In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk af te wijken van de bestaande regels. Doe hiervoor een verzoek per PM aan de Mod. van dienst of aan iemand van de RvB.
Een voorbeeld zou kunnen zijn, de vraag of je een link mag plaatsen naar een enquête, normaal gesproken mag dat niet, maar in sommige gevallen, zoals voor een opleidingsonderzoek met niet commercieel oogpunt wil BD, in overleg bekijken of de uitzondering gemaakt kan worden.
U krijgt hiervan per PM een afwijzing of bevestiging.

Article Details
Article ID: 26
Created On: 26 Jul 2008 11:40