Support Center » Knowledgebase » Wat is een SD of Shooting Day?
 Wat is een SD of Shooting Day?
Solution Een SD of voluit 'shooting day' is een term die op het forum van belgiumdigital wordt gebruikt voor een bijeenkomst van belgiumdigital forumleden.
Deze bijeenkomsten zijn meestal bedoeld om samen foto's te schieten en daarna wat gezellig bij te praten.
Ieder geregistreerd forumlid kan in het forumonderdeel 'Shooting Days' (http://forum.belgiumdigital.com/f22/) een aankondiging plaatsen.

Een SD kan men indelen in 3 soorten:

- Mini SD
Een samenkomst van BD-forumleden, gewoon op een bepaalde plaats en uur om samen wat foto’s te nemen. Meestal op korte termijn afgesproken via het forum.

- SD
Een samenkomst van BD-forumleden, vergelijkbaar met een mini-SD maar met een duidelijke agenda en onderwerp. De duur is ook langer en bij voorkeur minstens een halve dag of volledige avond.

- Erkende SD
Dit is een SD maar nu met een erkenning vanuit de VZW. Een erkenning volgt na aanvraag en indien de SD volgens het draaiboek is georganiseerd. Er is een gratis ongevallenverzekering voor VZW-leden. Niet VZW-leden betalen vrijwillig 2 Euro om ook aanspraak te maken op deze verzekering.

Article Details
Article ID: 29
Created On: 05 Oct 2008 20:57