Support Center » Knowledgebase » Ik heb een probleem of een vraag, waar kan ik terecht?
 Ik heb een probleem of een vraag, waar kan ik terecht?
Solution Belgiumdigital heeft besloten om de ondersteuning naar de leden, de forumgebruikers en sympathisanten te centraliseren in één (helpdesk) programma.
Op die manier willen wij ervoor zorgen dat er geen aanvragen verloren gaan, dat de meest aangewezen medewerker uw aanvraag kan beantwoorden en dat de oplossingstijd zo kort mogelijk is.

Bent u reeds gekend als lid binnen de forumgemeenschap (u beschikt over een gebruikersnaam en wachtwoord voor het forum):
- Maak dan bij voorkeur een ticket aan met uw vragen via http://helpdesk.belgiumdigital.com (u dient eerst in te loggen vooraleer u de mogelijkheid heeft om een ticket aan te maken)
Graag eerst de kennisdatabank / knowledgebase eens doorlezen om te zien of uw vraag daarin al staat beschreven.

Bent u niet gekend in de forumdatabase, dit is voornamlijk het geval bij personen die niet tot onze 'communicty' behoren, maar wel interesse hebben (sponsors, leveranciers, sympathisanten, potentiële leden ...):
U kan niet via de helpdesk website een ticket aanmaken met uw vraag, u kan wel naar de mailadressen hieronder mailen, een ticket wordt dan automatisch aangemaakt:

advertising@belgiumdigital.com --> sales departement (advertising, sponsoring, partnerships, samenwerkingen, ...)
vzw@belgiumdigital.com --> voor alle vragen omtrent het lidmaatschap van Belgiumdigital vzw
boekhouding@belgiumdigital.com --> voor alle vragen omtrent boekhouding en het secretariaat van de vzw
moderator.challenge@belgiumdigital.com --> voor alle vragen omtrent de "challenge-of-the-month
forumadmin@belgiumdigital.com --> voor al uw vragen omtrent het forum, moderators, ...
info@belgiumdigital.com --> voor alle andere vragen

Wij vragen u met aandrang om geen contact op te nemen met individuele personen omtrent bovenstaande vragen. Op die manier is er namelijk geen spoor meer van uw vraag en kan de opvolging niet door ons worden uitgevoerd.
Indien u niet weet waar u terecht kan met uw vraag, stuur deze dan naar info@belgiumdigital.com, wij zorgen dan wel dat uw vraag bij de juiste personen terecht komt.

Article Details
Article ID: 6
Created On: 01 Jul 2008 14:57