Support Center » Knowledgebase » Wat is de Challenge-of-the-Month?
 Wat is de Challenge-of-the-Month?
Solution De Challenge-of-the-Month is een door BD georganiseerde uitdaging, waarbij maandelijks een te fotograferen onderwerp wordt opgegeven.
Alle leden mogen deelnemen door maandelijks één foto in te zenden. Deze foto kan eventueel worden vervangen, maar daarbij vervalt de score (en eventuele feedback) van de vorige foto.
Foto's kunnen worden ingestuurd tot één week vóór de einddatum van een challenge

De foto's worden via speciaal ontwikkelde software (ontworpen door Christian en Tom, waarvoor dank) geplaatst. In deze software wordt ook de waardering in de vorm van een puntentelling bijgehouden.

Ontvangen foto's worden altijd eerst gevalideerd.
Een foto die niet aan de gestelde voorwaarden voldoet wordt geweigerd, en daarover is geen discussie mogelijk. In dat geval ontvang je als inzender een email.
De naam van de inzender en het gebruikte cameratype worden pas na bekendmaking van de uitslag zichtbaar.

Article Details
Article ID: 8
Created On: 01 Jul 2008 15:14